Merkezimiz HIMSS 6 validasyonunu almaya hak kazanarak Mersin'in tescilli ilk Dijital Hastanesi oldu
16 Nisan 2022

Sağlık tesisimizin dijital altyapılarını güçlendirerek "Hastanenin kapısından giren her vatandaşımız, muayene ve tedavi sürecinden, taburcu süresine kadar dijital ortamda kayıt altına alınıyor. Bu süreçleri kendisi de dijital ortamda takip edebiliyor. Dijital olarak sürekli kendisiyle tedavisi hakkında bilgi sahibi oluyoruz. Kağıt kullanımını minimuma indirerek hem zamandan hem kağıt giderinden hem de gelecek nesillere mirasımız olacak olan doğadan kazanıyoruz. Bu özelliğimiz ile HIMSS Avrupa ve Latin Amerika Direktörü John Rayner, Avrupa Dijital Sağlık Danışmanı Mariam Shokralla ve HIMSS Türkiye Yetkili Kuruluşu Ekibinin 04.03.2022 tarihinde katıldığı online ziyaret neticesinde Mersin Silifke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak, OEMRAM Seviye 6 kriterleri ile Avrupa standartlarının üstünde bir hastane olarak sertifikalandırıldık.
hmims.png