İdari ve Mali İşler Müdürü

WhatsApp Image 2021-05-04 at 15.26.21.jpeg

Alihan CIRIK
İdari Ve Mali İşler Müdürü

1990 tarihinde Mersin Erdemli ilçesinde doğdu. İlköğrenimini Erdemli Sultan Akın İlköğretim Okulu, Lise Öğrenimini Erdemli Anadolu Lisesi'nde tamamladı. Üniversite hayatını ;Gaziantep Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek okulunda tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden ve İstanbul Üniversitesi Sağlık Yönetimi 'nden mezun olarak Lisans Eğitimlerini tamamladı. Artvin Hopa Devlet Hastanesi Satınalma Birimi, Hopa Toplum Sağlığı Merkezi Yazı İşleri sorumluğu ve Antalya Kaş Devlet Hastanesinde hizmet ettikten sonra Mersin İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı'nda Uzman olarak görev yaptı. Uzmanlık göreviyle Silifke Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'mizin kurucu müdürlüğünü de yürütürken Nisan 2021 ' de İdari ve Mali İşler Müdürü olarak atanmış ve halen devam etmektedir. Evli ve 1 çocuk babası olan Alihan CIRIK iyi derece İngilizce bilmektedir.